A kosár üres.

pillerpalma

A Petwisecare-ről

Szia! Dr. Piller Pálma vagyok, állatorvos, a PetWiseCare megálmodója és életrehívója.
Hiszek benne, hogy minden házikedvenc családtag, és megbízható, professzionális gondoskodást érdemel akkor is, ha a gazdi épp nem tud velük lenni. Éppen ezért alkottam meg egy képzést és vizsgát, hogy professzionális állatszitterekkel biztonságban tudhassuk kedvenceinket távollétünkben is!

Segítséget nyújtunk a gazdiknak azzal, hogy megbízható emberekre tudják bízni kiskedvenceiket, ha nyaralás, időhiány, vagy üzleti út miatt nem tudnak velük lenni. Célom, hogy az emberek felelősségteljesen, tudatosan döntsenek az állattartás mellett, és aki állatokkal foglalkozik, képes legyen biztosítani a boldog, egészséges életet négylábú társainknak!

Szívügyem a felelős állattartás terjesztése, a gazdik és állatszerető emberek edukációja. Csapatommal közös célunk, hogy terjesszük a felelős állattartást, elősegítsük a tudatos állattartók kapcsolódását és segíthessünk négylábú családtagotok testi-lelki-szellemi egészségének megőrzésében!

Csapatunk
Csapatunk elhivatottan dolgozik az állattartók mindennapjainak megkönnyítésén. Küldetésünk a felelős állattartás magasabb szintre emelése, az állatok egészségvédelme és boldogsága.

A csapat


facebook
instagram
linkedin