A kosár üres.

Hogyam működik?
A Kutyaszitter tanfolyam eléréshez regisztrálnod kell a weboldalon. A regisztrációt és a tanfolyam árának kiegyenlítését követően tudsz hozzáférni a tanfolyamhoz. A tanfolyam teljesen online van, a weboldalon a „Bejelentkezés” gombra kattintva (az adataid beírása után) tudsz hozzáférni a tananyaghoz saját profilodból. A tanfolyam sikeres elvégzését követően oklevelet állítunk ki, amit emailen küldünk el neked.

Mennyi ideig tart a tanfolyam elvégzése, meddig kell elvégezni a tanfolyamot?
A tananyag elsajátítása átlagosan 2-3 hét szokott lenni. Nincs határidő a tanfolyam elvégzését illeően: a saját tempódban tudsz haladni és nem mellesleg örök hozzáférést kapsz a tananyaghoz.

Milyen a vizsga?
Ha elvégezted a tanfolyamot, akkor vizsgára kell jelentkezned. A vizsgára jelentkezéshez szükséges adatlapot majd a tananyag végén fogod találni. A vizsga online videochaten zajlik, ahol a motivációdról és a tananyagból fogunk pár kérdést feltenni. A tanfolyam sikeres elvégzését követően oklevelet állítunk ki, amit emailen küldünk el neked.

Milyen munkákat tudok vállalni szitterként?
A www.petwisecare.com -on tudsz szitterként regisztrálni a sikeres vizsgád után. A gazdik itt fognak megkeresni, és itt tudsz majd kommunikálni a gazdikkal. Szitterként Te döntöd el milyen munkát és mennyi munkát vállalsz. Vállalhatsz: kutyasétáltatás, napközi felügyeletet, hosszú távú felügyeletet (pl.: nyaralás alatt), 24 órás felügyeletet, beugró látogatást (etetés, itatás, játék), éjszakai felügyeletet, nappali felügyeletet, beteg kisállatok gondozását stb. Bővebb információért látogass el weboldalunkra: www.petwisecare.com.

Mennyi pénzt tudok szitterként keresni?
Ez teljesen Tőled függ: minden szitterünk egyedileg árazza szolgáltatásait és minden szitterünk saját maga dönt arról, hogy mennyi munkát vállal és mennyiért. Természetesen egy tájékoztató jellegű, kiindulóárat azért meg szoktunk adni, ezt a weboldalunkon a Főoldalon a Gyakori Kérdések: Mennyibe Kerül? fülnél találod, de ettől Te saját belátásod szerint eltérhetsz feljebb és lejjebb is. Azért azt érdemes észben tartani, hogyha nagyon túlárazod a szolgáltatásaidat, akkor lehet más szittereket fognak választani a gazdik.

Bárki jelentkezhet szitternek?
Csak 18. életévet betöltött személyek jelentkezhetnek hozzánk szitternek.

Csak akkor végezhetem el a tanfolyamot, ha szitter akarok lenni?
Nem, a tanfolyamot akkor is elvégezheted, ha nem szeretnél szitterkedni vagy még gondolkozol rajta, illetve ha nem töltötted be még a 18. életévedet.