A kosár üres.

Legyél te is profi gazdi, vagy képzett kisállatszitter

Emeld tudásodat egy magasabb szintre és csatlakozz a Petwisecare felelős állattartói közösségéhez!

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

Csatlakozz Te is a felelős gazdikhoz, hogy a legjobbat biztosíthasd kedvenceidnek!

Gyakorlatias tudás

Részletes, gyakorlatba ültethető tudásanyag.

Állatorvosi háttér

Hiteles forrásból, állatorvos által összeállított tananyagot sajátíthatsz el.

Támogató közösség

Aktív, motiváló, állatbarát közösség tagja lehetsz. Havonta workshopok gazdiknak és szittereknek.

KUTYA BETEGSÉG MEGELŐZŐ TANFOLYAM

7.500 Ft

 • 12 lecke videóval és szöveges tananyaggal.
 • Letölthető és nyomtatható PDF tananyagokkal.
 • Korlátlan hozzáférés az online tananyaghoz.
 • Egyéni időbeosztás szerint végezhető tanfolyam.

ÚT AZ EGÉSZSÉGES KUTYÁDHOZ

14.900 Ft

 • 19 lecke videóval és szöveges tananyaggal.
 • Letölthető és nyomtatható PDF tananyagokkal.
 • Ellenőrző kvízekkel a leckék végén.
 • Korlátlan hozzáférés az online tananyaghoz.
 • Egyéni időbeosztás szerint végezhető tanfolyam.

KUTYASZITTER TANFOLYAM

9.990 Ft *bruttó összeg

 • 23 lecke videóval és szöveges tananyaggal.
 • Letölthető és nyomtatható PDF tananyagokkal.
 • Ellenőrző kvízekkel a leckék végén.
 • Korlátlan hozzáférés az online tananyaghoz.
 • Egyéni időbeosztás szerint végezhető tanfolyam.

Dr. Piller Pálma állatorvos,

PetWiseCare megálmodója

Szívügyem a felelős állattartás népszerűsítése és a tudatos állatgondozás magasabb szintre emelése az állatszeretők körében!

A Petwisecare-nél az állatok jólléte
a szenvedélyünk. Hiteles tudást adunk át, ezáltal egy felelősebb és tudatosabb állattartói közösséget hozunk létre.

Célunk, hogy az állatoknak és az állattartóknak is könnyebbé és szebbé tegyük az életét!

“Sok probléma megelőzhető lenne kedvenceinkkel kapcsolatban, ha a gazdik megfelelően lennének edukálva”

Vélemények tanfolyamainkról

“Meleg szívvel ajánlom minden gazdinak a Felelős Gazdi képzést! Hogy miért? Mert egy nagyon jól strukturált, érthető és élvezetes előadás-videó-jegyzet kombinációval vezet végig az úton, hogy mindenkiből felelősségteljes gazdi válhasson, aki a kutyájának boldog, kiegyensúlyozott és egészséges életet tud biztosítani.”
Gyapjas Réka
Felelős gazdi tanfolyam
“A képzés számomra nagyon izgalmas volt. Öröm volt tanulni, a témák érdekesen voltak felvezetve és a képek, videó anyagok csak még színesebbé tették a leckéket. A csapat nagyon nyitott és segítőkész, mint már tapasztalatam. 🙂 Örülök, hogy részese lehettem a képzésnek.”
Kántor Zsófia
Kutyaszitter tanfolyam
“Először is szeretném megköszönni, hogy én is bekerültem a kutyaszitterek közé, másodszor pedig szeretném leírni, hogy nagyon sok új információval gazdagodtam a tanulás során. Véleményem szerint nagyon jól voltak összeállítva a leckék, amikhez mindig motiváltan kezdtem hozzá, így magabiztosan és felkészülten kezdek neki a szitterkedésnek.”
Ballagó Liliána
Kutyaszitter tanfolyam
“Nagyon szépen, összeszedetten, választékosan beszélsz, öröm hallgatni. Én nagyra értékelem a pontosságot is. Érződik a profizmus és az elköteleződés rajtad, a kommunikációd közvetlen és közérthető, nem dobálózol szakszavakkal, abszolút érthető volt minden.”
Kiss Krisztina
Webinár tanfolyam

Kezdd el képzéseinket még ma!

Tanuld meg, hogyan lehetsz tudatos állattartó, felelős gazdi, vagy képzett kisállatszitter.

LEGYÉL TE IS OKLEVELES KISÁLLATSZITTER!

Gyakran ismételt kérdések (GY.I.K)

A Kutyaszitter tanfolyam eléréshez regisztrálnod kell a weboldalon. A regisztrációt és a tanfolyam árának kiegyenlítését követően tudsz hozzáférni a tanfolyamhoz. A tanfolyam teljesen online van, a weboldalon a “Bejelentkezés” gombra kattintva (az adataid beírása után) tudsz hozzáférni a tananyaghoz saját profilodból. A tanfolyam sikeres elvégzését követően oklevelet állítunk ki, amit emailen küldünk el neked.

A tananyag elsajátítása átlagosan 2-3 hét szokott lenni. Nincs határidő a tanfolyam elvégzését illeően: a saját tempódban tudsz haladni és nem mellesleg örök hozzáférést kapsz a tananyaghoz.

Ha elvégezted a tanfolyamot, akkor vizsgára kell jelentkezned. A vizsgára jelentkezéshez szükséges adatlapot majd a tananyag végén fogod találni. A vizsga online videochaten zajlik, ahol a motivációdról és a tananyagból fogunk pár kérdést feltenni. A tanfolyam sikeres elvégzését követően oklevelet állítunk ki, amit emailen küldünk el neked.

www.petwisecare.com -on tudsz szitterként regisztrálni a sikeres vizsgád után. A gazdik itt fognak megkeresni, és itt tudsz majd kommunikálni a gazdikkal. Szitterként Te döntöd el milyen munkát és mennyi munkát vállalsz. Vállalhatsz: kutyasétáltatás, napközi felügyeletet, hosszú távú felügyeletet (pl.: nyaralás alatt), 24 órás felügyeletet, beugró látogatást (etetés, itatás, játék), éjszakai felügyeletet, nappali felügyeletet, beteg kisállatok gondozását stb. Bővebb információért látogass el weboldalunkra: www.petwisecare.com.

Ez teljesen Tőled függ: minden szitterünk egyedileg árazza szolgáltatásait és minden szitterünk saját maga dönt arról, hogy mennyi munkát vállal és mennyiért. Természetesen egy tájékoztató jellegű, kiindulóárat azért meg szoktunk adni, ezt a weboldalunkon a Főoldalon a Gyakori Kérdések: Mennyibe Kerül? fülnél találod, de ettől Te saját belátásod szerint eltérhetsz feljebb és lejjebb is. Azért azt érdemes észben tartani, hogyha nagyon túlárazod a szolgáltatásaidat, akkor lehet más szittereket fognak választani a gazdik.

Csak 18. életévet betöltött személyek jelentkezhetnek hozzánk szitternek.

Nem, a tanfolyamot akkor is elvégezheted, ha nem szeretnél szitterkedni vagy még gondolkozol rajta, illetve ha nem töltötted be még a 18. életévedet.