A kosár üres.

Macskagazdi képzés

9.900 Ft

A képzés eredményeként nemcsak te leszel magabiztosabb a cicád nevelésében és gondozásában, hanem kedvenced is boldogabb és kiegyensúlyozottabb lesz. Legyen a cicád az igazi családtag és társ a mindennapokban! Kezdd el ma a Gazdi Képzést, és fedezd fel, milyen csodálatos lehet a cicáddal való együttélés!

Kategória

Legyél felkészült cica gazdi! A képzéssel állatorvos által összeállított tananyagot kapsz, amely mindent tartalmaz, amire szükséged lehet a cicád viselkedésének megértéséhez és kezeléséhez. Megtanulod, hogy miért csinálja a cica, amit csinál, és hogyan reagálj a különböző helyzetekre.

A tanfolyam gyakorlatias megközelítést alkalmaz, amely segít abban, hogy a megszerzett tudást könnyen alkalmazd a mindennapokban.

A képzés eredményeként nemcsak te leszel magabiztosabb a cicád nevelésében és gondozásában, hanem kedvenced is boldogabb és kiegyensúlyozottabb lesz.

Legyen a cicád az igazi családtag és társ a mindennapokban! Kezdd el ma a Cica Gazdi Képzést, és fedezd fel, milyen csodálatos lehet a cicáddal való együttélés!

 

Termékek, amik érdekelhetnek...