A kosár üres.

Csatlakozz Csapatunkhoz!

Legyél Te is okleveles szitter, keress pénzt kisállatok felügyeletével!

Szereted az állatokat? Szeretnél kutyusokra, cicákra vagy nyuszikra vigyázni és közben még pénzt is keresni? Akkor jó helyen jársz! Nálunk Te döntöd el mennyit dolgozol és mennyiért!

Csatlakozz Csapatunkhoz!

Legyél Te is okleveles szitter, keress pénzt kisállatok felügyeletével!

Szereted az állatokat? Szeretnél kutyusokra, cicákra vagy nyuszikra vigyázni és közben még pénzt is keresni? Akkor jó helyen jársz! Nálunk Te döntöd el mennyit dolgozol és mennyiért!

gazdiképzés_mobile
Gondoskodj kutyusokról!

Kutyaszitter Képzés

Kutyasétáltatással, kisállatszitterkedéssel is lehet pénzt keresni? IGEN! Dolgozhatsz suli mellett vagy részmunkaidőben, de akár főállásban is! 0-24 állatorvosi háttérrel, folyamatos fejlődési, tanulási lehetőséggel várunk szittercsapatunkba!

Sétáltatással, szitterkedéssel akár nettó 3000 Ft-os órabérel dolgozhatsz! Milyen feladataid lehetnek?: sétáltatás, játék, etetés, itatás, napközi felügyelet, vagy betegápolás.

Végezd el képzésünket, légy magabiztos, profi szitter, aki váratlan helyzetekben is  higgadtan tud cselekdni!

Kezdd el álommelódat minél előbb!

kutya_petsitter_sitter_kepzesek (7)
Gondoksodj kutyusokról!

Kutyaszitter Képzés

Kutyasétáltatással, kisállatszitterkedéssel is lehet pénzt keresni? IGEN! Dolgozhatsz suli mellett vagy részmunkaidőben, de akár főállásban is! 0-24 állatorvosi háttérrel, folyamatos fejlődési, tanulási lehetőséggel várunk szittercsapatunkba! Sétáltatással, szitterkedéssel akár nettó 3000 Ft-os órabérel dolgozhatsz! Milyen feladataid lehetnek?: sétáltatás, játék, etetés, itatás, napközi felügyelet, vagy betegápolás. Végezd el képzésünket, légy magabiztos, profi szitter, aki váratlan helyzetekben is  higgadtan tud cselekdni! Kezdd el álommelódat minél előbb!

kutya_petsitter_sitter_kepzesek (7)
Vigyázz cicákra!

Cicaszitter Képzés

Szívesen vigyáznál cicákra, amíg a gazdi távol van? Végezd el ONLINE képzésünket a saját tempódban, otthonról, vizsgázz le és máris kezdhetsz dolgozni! A PetWiseCare-nél cicákra is vigyázhatsz:  játszani velük, etetni, itatni, gondozni: az a feladatod, hogy a rád bízott kisállat jól érezze magát, amíg a gazdija távol van! A tananyaggal minden szükséges tudást elsajátíthatsz, ami a biztonságos kisállat felügyelethez szükséges! Csatlakozz egy szuper, tudatos, állatszerető közösséghez! 

petsitter_sitter_kepzes5
petsitter_sitter_kepzes5
Vigyázz cicákra!

Cicaszitter Képzés

Szívesen vigyáznál cicákra, amíg a gazdi távol van?

Végezd el ONLINE képzésünket a saját tempódban, otthonról, vizsgázz le és máris kezdhetsz dolgozni! A PetWiseCare-nél cicákra is vigyázhatsz:  játszani velük, etetni, itatni, gondozni: az a feladatod, hogy a rád bízott kisállat jól érezze magát, amíg a gazdija távol van!

A tananyaggal minden szükséges tudást elsajátíthatsz, ami a biztonságos kisállat felügyelethez szükséges! 

Csatlakozz egy szuper, tudatos, állatszerető közösséghez! 

Vigyázz nyuszikra, keress pénzt!

Nyusziszitter Képzés

Szeretnél mindennel tisztában lenni, ami a nyuszi felügyeletet és gondozást illeti? Legyél te is képzett, okleveles, profi szitter!

Szitterként feladatod lesz többek közt: a nyuszi etetése, a nyusziról való gondoskodás, szeretgetés és játék a nyuszival. Végezd el képzésünket, és keress pénzt könnyedén, miközben állatokkal töltöd a szabadidőd!

Aktív szittereinknek ingyenes gyakorlati workshopokat, további fejlődési lehetőséget biztosítunk! Képzéseinken Dr. Piller Pálma állatorvos által összeállított tananyagokkal készülhetsz a vizsgára, tanfolyamainkhoz örök hozzáférést biztosítunk!

petsitter_sitter_kepzes10
Vigyázz nyuszikra, keress pénzt!

Nyusziszitter Képzés

Szeretnél mindennel tisztában lenni, ami a nyuszi felügyeletet és gondozást illeti? Legyél te is képzett, okleveles, profi szitter! Szitterként feladatod lesz többek közt: a nyuszi etetése, a nyusziról való gondoskodás, szeretgetés és játék a nyuszival. Végezd el képzésünket, és keress pénzt könnyedén, miközben állatokkal töltöd a szabadidőd! Aktív szittereinknek ingyenes gyakorlati workshopokat, további fejlődési lehetőséget biztosítunk! Képzéseinken Dr. Piller Pálma állatorvos által összeállított tananyagokkal készülhetsz a vizsgára, tanfolyamainkhoz örök hozzáférést biztosítunk!

petsitter_sitter_kepzes10
Ti mondtátok

Szitter Vélemények

Megbízható, képzett állatszittereink és gazdik egymásra találását segítjük elő. Küldetésünk, hogy megkönnyítsük az állattartók életét és egy felelős, tudatos állattartói közösséget hozzunk létre!

vector-image

Balogh Petya már bizalmat szavazott nekünk

Tanulj állatorvostól!

Miért válassz minket?

Hiteles tudás állatorvostól

Állatorvos által összeállított részletes tananyagainknak köszönhetően mindenre felkészítjük leendő szittereinket. A nálunk megszerzett tudással képes leszel felelősségteljesen, magabiztosan vigyázni mások kisállataira!

0-24 Állatorvosi támogatás

0-24 állatorvosi és kutyatréneri forródrótunk is van, amit bármikor hívhatsz ha baj van a szittelés alatt!

Csapatunkban tapasztalt állatorvosok és kutyatrénerek segítenek Neked! Ha bármi problémád adódik a foglalásokkal vagy a szitteléssel a munkád során, csapatunk tagjaihoz bátran fordulhatsz segítségért!

Így biztonságosan, és magabiztosan vigyázhatsz a kedvencekre!

Közösségi események

Szittereinknek havonta ingyenes workshopokat, előadásokat tartunk, továbbképzésekben részesülnek. 

E mellett közösségi eseményeket, menhelyi jótékonysági sétákat szervezünk - biztos lehetsz benne, hogy szuper új barátokra és folyamatos tudásra tehetsz szert közösségünkben!

Rugalmas munkalehetőség

Dolgozhatsz fő- vagy mellékállásban, sőt egyetem mellett is! Nálunk te osztod be mennyi munkát vállalsz és mennyiért!

Pálma_pwc
Szeretnél állatokkal foglalkozni?

Legyél Te is okleveles állatszitter!

Szeretnél állatokkal foglalkozni?

Legyél Te is okleveles állatszitter!

Érdekel milyen a szitterkedés?

Hogyan működik?

A szitter tanfolyam eléréshez regisztrálnod kell a weboldalon. A regisztrációt és a tanfolyam árának kiegyenlítését követően tudsz hozzáférni a tanfolyamhoz. A tanfolyam teljesen online van, a weboldalon a “Bejelentkezés” gombra kattintva (az adataid beírása után) tudsz hozzáférni a tananyaghoz saját profilodból. A tanfolyam sikeres elvégzését követően oklevelet állítunk ki, amit e-mailen küldünk el neked.

Mennyi ideig tart a tanfolyam elvégzése, meddig kell elvégezni a tanfolyamot?

Bármikor elkezdheted a tananyagot,  és saját tempódban haladva tudod elvégezni. A tananyag elsajátítása átlagosan 2-3 hét szokott lenni. 

Örök hozzáférést kapsz a tananyaghoz, így a későbbiekben is bármikor visszanézheted. A tanfolyam végén tudsz jelentkezni az online videochates vizsgára, ami után profi, okleveles szitterré válhatsz!

Mit tanulok meg a szitter képzésen?

A tananyagban minden gyakorlati tudást megkapsz, ami a biztonságos állat felügyelethez szükséges:

  • A helyes táplálás
  • Elsősegély nyújtás
  • Balesetek, mérgezések felismerése, kezelése
  • Beteg állatok otthoni ápolása
  • Alapvető jogi, és állatvédelmi ismeretek
  • Alapvető kutya viselkedéstan
  • Kommunikáció a gazdival

Az online képzés mellett a közösségünkbe felvételt nyert szitterek számára havonta szervezünk személyes, és online workshopokat is állategészségügyi-, és viselkedéstan, kiképzői témákban. Így a folyamatos fejlődési lehetőséged is biztosítjuk!

Milyen a vizsga?

A vizsgára jelentkezéshez a tananyag végén találsz egy időpontfoglaló rendszert. A vizsga online videochaten zajlik, ahol az állattartói tapasztalataidról, motivációdról és a tananyagból fogunk kérdéseket feltenni. A sikeres vizsgát követően oklevelet állítunk ki, amit e-mailen küldünk el neked!

Milyen munkákat tudok vállalni szitterként?

A sikeres vizsgád után létrehozhatod szitter profilodat a www.petwisecare.com -on!  A gazdik itt fognak megkeresni, és itt tudsz majd kommunikálni a gazdikkal. Szitterként Te döntöd el milyen munkát és mennyi munkát vállalsz. Vállalhatsz: kutyasétáltatás, napközi felügyeletet, hosszú távú felügyeletet (pl.: nyaralás alatt), 24 órás felügyeletet, beugró látogatást (etetés, itatás, játék), éjszakai felügyeletet, nappali felügyeletet, beteg kisállatok gondozása, esküvői kutyaszitterkedés stb lehetőségek közül. Bővebb információért látogass el weboldalunkra: www.petwisecare.com.

Mennyi pénzt tudok keresni?

Ez teljesen Tőled függ: minden szitterünk egyedileg árazza szolgáltatásait és minden szitterünk saját maga dönt arról, hogy mennyi munkát vállal és mennyiért. Természetesen egy tájékoztató jellegű, kiinduló árat megtalálsz a weboldalunkon a Főoldalon a Gyakori Kérdések: Mennyibe Kerül? fülnél. Ettől saját belátásod szerint eltérhetsz feljebb és lejjebb is az adott feladatoktól, állatok számától, lokációtól függően.
Minden megrendelésre egyedi árajánlatot tudsz adni attól függően, mi a feladat.

Bárki jelentkezhet szitternek?

A szitter képzést természetesen bárki elvégezheti, de a petwisecare.com oldalon keresztül csak 18. életévet betöltött személyek vállalhatnak munkát.

Csak akkor végezhetem el a tanfolyamot, ha szitter akarok lenni?

Nem, a tanfolyamot akkor is elvégezheted, ha nem szeretnél szitterként dolgozni vagy még gondolkozol rajta, illetve ha nem töltötted be még a 18. életévedet.

Szakértői csapat

Csapatunk állatorvosokból, kutyatrénerekből, és állatbolond gazdikból áll.

Mi is gazdik vagyunk, mindenünk a négylábú családtagjaink boldogsága, és egészsége! Szeretnénk ezt a szemléletet és tudást Neked is átadni, hogy a legjobb gazdija lehess kedvencednek, és hosszú, egészséges, boldog életet tudj neki biztosítani!